Grafisch Ontwerp

 

Kwaliteit voor een scherp tarief en snelle levertijden

Wat we doen

Wij kunnen als grafische ontwerp studio al uw visuele communicatie verzorgen. Wij maken onder andere tijdschriften, advertenties, brochures en flyers, Hiervoor verzorgen we de lay-out en opmaak van het door u aangeleverde tekst- en beeldmateriaal tot en met het leveren van de certified PDF’s. Bent u op zoek naar een partner die uw tijdschriften en/of andere uitingen perfect kan opmaken? Zoek niet verder – u heeft het (ons) nu gevonden...

Wat we ook doen:

  • Web presence (websites, banners, etc.)
  • Fotografie
  • Lay-out en opmaak van allerhande marketingmaterialen

 

Voor wie werken wij?

In 1993 zijn wij begonnen en onderhouden met onze opdrachtgevers langdurige relaties. Wij werken onder andere voor bedrijven als 3M Nederland, Kluwer, Dirk van den Broek, Thomas Cook, Adepts Events, Uitgeverij Tiem, en MacChain. Maar ook kleinere bedrijven weten ons te vinden en hebben aan ons een betrouwbare, professionele partner. Bekijk ons werk en laat u overtuigen.

 

Tarieven

De opmaak van een pagina offreren wij graag als de inhoud per pagina bekend is. De prijs per pagina voor alleen tekst is natuurlijk anders dan voor een pagina waar veel beeld, tabellen of illustraties geplaatst moet worden. 

 

Geïnteresseerd? Mail naar studio@hgpdesign.nl of bel 0172-471967.